EXCLUSIV Mitropolia infiinteaza manastire de calugari in chiar centrul Iasului, pe locul unei cunoscute biserici. Cine este noul staret?

Marti, 07 Februarie 2023, ora 02:50
78 citiri
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a decis infiintarea unei noi manastiri in apropiere de inima orasului. Odata cu iesirea la pensie a preotului Constantin Andrei, care a fost paroh de mai bine de 30 de ani al Bisericii Barboi, Mitropolia a luat decizia transformarii acesteia intr-o manastire de calugari. Iar staret a fost numit arhimandritul Nathanael Neacsu (foto-centru), cadru didactic din 2020 la Facultatea de Teologie Ortodoxa de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si slujitor la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.