Filip Havarneanu, presedintele USR Iasi: "Datorita echipei noastre, cabinetele unor medici de familie din mediul rural vor fi dotate modern" (P)

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 12:05
54 citiri
Liderul USR Iasi a anuntat ca, zilele trecute, Ministerul Sanatatii a aprobat proiectele din PNRR, prin care unii medici de familie din mediul rural vor avea cabinete renovate si dotate cu aparatura moderna. Inca din luna august, echipa de tineret a USR Iasi si alti membri implicati, au ajutat cadrele medicale sa completeze si sa depuna proiectele de accesare a fondurilor.

Filip Havarneanu a declarat ca aceasta reusita vine sa usureze munca medicilor care profeseaza la tara, dar si sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.