Filip Havarneanu, primul parlamentar iesean care a mers la Kiev, cere oficialilor romani constiinta si sprijin institutional pentru Ucraina (P)

Vineri, 15 Aprilie 2022, ora 02:50
62 citiri
Deputatul de Iasi, Filip Havarneanu, s-a deplasat la Kiev, Irpin si Bucha, facand parte dintr-o delegatie europeana, cu parlamentari din 11 tari. Acesta a discutat cu presedintele Parlamentului ucrainean despre nevoile urgente ale vecinilor nostri si a purtat dialoguri cu primarii din localitatile distruse de bombe. Marturiile deputatului sunt cutremuratoare, imaginile surprinse sunt socante. Filip Havarneanu vrea insa ca adevarul despre genocidul rusilor sa fie adus la suprafata, iar liderii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.