Fostul manager de la "Socola" a pierdut procesul prin care voia functia inapoi. Judecatorii nu i-au crezut motivele "politice"

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 02:57
61 citiri
Decizia nu e insa definitiva, procesul judecandu-se la Cluj. Care sunt deficientele pentru care a fost dat afara Gabriel Oprisanu, el acuzand motive politice?

Gabriel Oprisanu, fostul manager al Insitutului de Psihiatrie "Socola", a pierdut in prima instanta procesul prin care a dat in judecata atat unitatea medicala, reprezentata de actualul manager, Bogdan Saramet, cat si Ministerul Sanatatii, pentru ca a fost inlaturat de la conducerea spitalului. Curtea de Apel Cluj, unde a fost deschis ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.