FOTO - Peste 800 de copii din gradinitele Iasului, la fotbal!

   

Proiectul "Fotbalul incepe aici!" a debutat sambata, la Sala Polivalenta din Iasi, in prezenta primarului municipiului Iasi, Mihai Chirica, a presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, la eveniment participand peste 800 de copii prescolari din judetul Iasi, baieti si fete. Acestia au efectuat diferite exercitii distractive cu mingea sub privirile fostilor internationali Lucian Sanmartean si Laurentiu Rosu. Programul lansat de FRF isi propune introducerea in orarul copiilor a cel putin unei ore de fotbal pe saptamana, iar sprijinul FRF consta in echipament, mini-porti mobile, mingi si elemente necesare pentru delimitarea suprafetei de joc.
"Emotionati de amploarea evenimentului, prescolarii au participat cu entuziasm la sase ateliere de joc prin care si-au dovedit aptitudinile de mari sportivi. Dorinta de miscare s-a amplificat atunci cand au fost pusi in postura de a fi chiar ei vedetele terenului de fotbal. Lupta pentru a aduce mingea in poarta sub nenumaratele priviri ale publicului le-a adus mandrie si fericire pe chip, urmand ca toti sa-mi spuna - Noi am fost cei mai tari, cei mai buni! Medaliati si premiati, cei mici au plecat cu fruntea sus, simtindu-se sportivi de inalta performanta", ne-a spus Diana Georgiana Pavaloi, educator in cadrul Gradinitei cu Program Prelungit nr.1 din Iasi.

In final, participantii au primit diplome, medalii si cadouri din partea organizatorilor. Dan BERCIU
Duminica, 11 Noiembrie 2018, ora 16:41
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV: O familie din Iasi s-a mutat in Zanzibar din cauza restrictiilor Covid. "E mai ieftin aici de trait"
O familie de ieseni a decis sa paraseasca tara si sa se mute in Zanzibar, Tanzania, ca un raspuns ...
Istoria nefardata a SF. Andrei in Romania. Un profesor de la Cuza a demonstrat ca Apostolul Andrei nu a ajuns niciodata in Dobrogea
In anul 1940, avocatul Ion Dinu din Adamclisi, judetul Constanta, a afirmat cu de la sine putere ca ...
Interdictiile impuse in Iasi au fost prelungite. Ce nu ai voie sa faci
Interdictiile impuse in municipiul Iasi au fost prelungite pana pe data de 16 decembrie, informeaza ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor