Hidra atacata - Ce spun artistii locali despre episodul jenant de la Iasi? Ce trebuie sa faci cand o opera de arta nu iti place?

Sambata, 24 Februarie 2024, ora 02:50
177 citiri
Imagini jenante au pus in ultimele zile orasul, asa-numita "Cetate a Culturii", in posturi delicate, de ridiculizare chiar in anumite medii, dupa ce o opera de arta din oras a fost atacata de cateva pensionare, femei acum acuzate de vandalizare de oamenii legii. Evenimentul a adus insa in discutie opinii pro si contra despre ce se poate expune public din arta contemporana in spatiul public neprotejat sau fara informatii suplimentare alaturi, dar si dispute privitor la cum ne raportam la o opera ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.