Ileana Popovici si stransa legatura cu Basarabia. "Distanta dintre Romania si Republica Moldova se poate miscora prin cultura"

Sursa: Adevarul
Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 06:00
125 citiri
Marea actrita Ileana Popovici onoreaza, prin diverse actiuni de caritate catre copiii moldoveni talentati, mostenirea lasata de mama ei: radacinile basarabene. Artista considera ca romanii de pe cele doua maluri ale Prutului ar trebui sa fie mai uniti si ca puntea de legatura cea mai solida este cultura. Ileana Popovici (75 de ani) este cunoscuta in Romania pentru rolurile jucate in filmele "Reconstituirea", "Pentru Patrie", dar si pentru alte pelicule, precum "Filip cel Bun" si "Capcana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.