Investitii de doua milioane de lei la Spitalul Parhon. A fost achizitionat un aparat pentru tratarea "pietrelor la rinichi"

Sambata, 26 Septembrie 2020, ora 05:11
40 citiri
Din cauza numarului mare de pacienti diagnosticati cu aceasta boala, Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" din Iasi a investit in achizitionarea unui aparat de litotritie extracorporeala, cu ajutorul caruia se elimina "pietrele la rinichi" in cazul pacientilor ce sufera de litiaza renala sau ureterala. Investitia totala a fost una de 2.036.090 de lei, Primaria Municipiului Iasi a contribuit cu 551.090 lei, iar restul finantarii a venit de la Ministerul Sanatatii. Aparatul a fost adus in spital de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.