Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, chemat in fata Comisiei de ancheta "Panama". Are de dat explicatii despre uriasul evazionism fiscal din scandalul "Panama Papers"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Duminica, 11 Iunie 2017, ora 18:15
85 citiri
Multi bogati isi ascund banii prea multi sau murdari in paradisuri fiscale, profitand de legislatii fiscale permisive in acest sens. E un act imoral si nepatriotic, insa lacomia nu cunoaste nici sentimente, nici granite. La ceva mai bine de un an de la primele dezvaluiri-bomba ale unui consortiu de jurnalisti internationali, animati in investigatie de cotidianul german Sueddeutsche Zeitung, se face bilant si se mai pune un fitil in scandalul declansat de Panama Papers. Saptamana trecuta, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.