Judetul din Romania care va fi conectat la doua noi autostrazi: "Sanse imense pentru dezvoltare". Are si un nou aeroport, din fonduri UE: Al doilea cel mai mare din Romania!

Sambata, 02 Martie 2024, ora 00:14
111 citiri
"In cei trei ani de cand administratia liberala se afla la carma judetului Iasi, am pus la punct proiecte majore care au condus pas cu pas la modernizarea judetului si la dezvoltarea Moldovei. Astfel, am pus umar la umar la sprijinirea intregii regiuni si putem spune doar atat: suntem mandri de asta.

Au fost deblocate autostrazile A7 si A8

Iasiul si Moldova trebuie, in primul rand, sa aiba autostrazile care sa ne conecteze de sudul si vestul tarii. Tocmai de aceea am fost si raman un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei