Managerul Spitalului de Boli Infectioase "Sf.Parascheva" din Iasi: "Spitalele din Iasi sunt pregatite de preluarea pacientilor cu forme grave"

Sambata, 11 Septembrie 2021, ora 05:11
20 citiri
Presedintele Comisiei pentru Sanatate si Familie din Camera Deputatilor, Nelu Tataru, si presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe si managerul unitatii medicale Florin Rosu au sustinut o conferinta de presa la sfarsitul acestei saptamani pentru a transmite ultimele informatii cu privire la valul patru al pandemiei. Din acest punct de vedere, a fost constata o crestere a numarului de cazuri de infectari motiv pentru care personalul medical face un apel catre populatie pentru a se vaccina. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.