Maricel Popa, presedintele PSD Iasi: Dupa ce au dat foc orasului, penalii Chirica si Alexe vor sa ii inchida pe ieseni in case! (P)

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 15:40
50 citiri
Penelistii de la Iasi, Mihai Chirica si Costel Alexe guverneaza Iasul, precum Florin Citu si liberalii la nivel national, cu un dezinteres total fata de sanatatea oamenilor. In ultimele 5-6 luni, penelistii au fost ocupati de alegerile interne si schimbarea lui Orban. La nivel local, Chirica a organizat spectacole de artificii si targuri de blanuri, iar Alexe, pe tot parcursul verii, a cautat tertipuri sa nu functionalizeze spitalul mobil de la Letcani. In acest timp, iesenii mureau pe holurile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.