Marturia exploziva a unui milionar roman condamnat pentru o privatizare de acum 17 ani. "Sotul doamnei procuror se ocupa cu trafic de tigari"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 August 2020, ora 04:00
200 citiri
Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grampet, a fost condamnat la Iasi in dosarul unei privatizari ce ar fi adus prejudicii statului roman de 8,8 milioane de lei. Judecatorii au finalizat recent motivarea sentintei si, in document, au cuprins si pasaje din marturia lui Stoica. Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare de catre Tribunalul Iasi, fiind acuzat, alaturi de fratele si tatal sau, ca ar fi prejudiciat statul prin privatizarea SC Transbordare Vagoane marfa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.