Medicul anului la Iasi: dosarul penal pentru fals si conflict de interese, redeschis. 20.000 euro/luna. Ce a facut, concret?

Vineri, 12 August 2022, ora 02:50
40 citiri
Finalist in competitia pentru medicul anului in 2020, urmarit penal pentru fals in declaratii, in 2022. Prorectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi si coordonator al echipei de transplant renal de la Spitalul C. I. Parhon, prof. dr. Adrian Covic este din nou cercetat penal de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel. Anchetatorii au cerut redeschiderea unui dosar din 2015, in care celebrul medic iesean a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala, conflict de interese ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.