Mihai Chirica, primarului Iasului - " Ii spun deschis lui Bogdan Cojocaru, deputat PSD in Parlamentul Romaniei: sa va fie rusine!"

Duminica, 03 Mai 2020, ora 07:00
168 citiri
Le multumesc public tuturor consilierilor locali care au votat favorabil proiectul in valoare de 21 milioane de euro pentru modernizarea a 14 scoli si gradinite, pentru refacerea Cinematografului Dacia (care va deveni Ateneul Copiilor si care este cadoul de 1 iunie pentru copiii nostri a iesenilor), precum si modernizarea depoului din Dacia, care este primul pas pentru a infiinta o noua zona verde de peste 40.000 mp in centrul orasului, in locul depoului de la Gara, pentru un mediu mai curat . ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.