Monument dedicat victimelor Holocaustului in parcul ce va fi modernizat in Ciurchi

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 13:06
81 citiri
Locuitorii cartierului Tatarasi se vor putea bucura de un spatiu de recreere modern. Municipalitatea ieseana a demarat un proiect de reabilitare a parcului din zona strazii Ciurchi. Pe de alta parte, se va realiza un studiu de fezabilitate necesar realizarii proiectului "Iasul de dupa blocuri este orasul nostru - etapa I".

Restaurarea parcului din strada Ciurchi se impune ca o necesitate, din cauza ca spatiul ocupat de plante a devenit inestetic. Plantele existente au crescut si s-au dezvoltat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
"Hidra", o sculptura amplasata la Fundatie, starneste controverse printre ieseni. "Daca nu va place, trebuie doar sa evitati zona "
"Hidra", opera sculptorului Costin Ionita, si care simbolizeaza lipsa de verticalitate si umanitate ...
EXCLUSIV - Lista candidatilor-favoriti ai PNL pentru viitorul CL. Unii actuali consilieri nu sunt luati in calcul. Pierde Chirica iar majoritatea?
Partidele locale au intrat in febra desemnarii candidatilor la alegerile locale. "Ziarul de Iasi" a ...
"Bag 20 de cutite in tine!". Un membru al clanului Corduneanu si-a aflat pedeapsa, dupa ce a amenintat cu briceagul un agent de paza
Unul dintre membrii clanului Corduneanu a fost condamnat in urma unui scandal petrecut acum aproape ...