Neurochirurgul Bogdan Iliescu la ZdI TV: Lucrurile exceptionale pe care le face creierul. Cum poate fi antrenat sau hackuit?

Luni, 05 Iunie 2023, ora 02:50
120 citiri
Un interviu incitant cu neurochirurgul Bogdan Iliescu, initiator al proiectului Institutului Creierului de la Iasi. Cum functioneaza creierul si de ce nu trebuie sa ne asteptam ca el sa ne rezolve probleme de morala, de bine sau rau?

Cum poate fi utilizat creierul in moduri de-a dreptul miraculoase? Despre cum un coleg de-al sau care foloseste senzori montati pe piele pentru a antrena creierul persoanelor cu deficit de vedere ca sa poata merge, sau cum pot fi folosite terminatiile nervoase de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.