Povestea fascinanta a romancei adoptate si crescute de tigani. S-a casatorit la 17 ani, are un copil si este strigata "Regina"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Mai 2020, ora 13:26
84 citiri
O tanara de 19 ani din Harlau, judetul Iasi, traieste de mic copil intr-o comunitatea de caldarari dupa ce a fost adoptata de la o familie de romani. Mihaela Stanescu este strigata de ai sai "Regina", pana nu de mult era blonda si, desi romanca la origine, vorbeste mult mai bine pe tiganeste decat pe romaneste. Mihaela Stanescu a fost adoptata de Aurora (53 de ani) si Mihai Stanescu (50 de ani) pe cand avea trei luni. Nascuta intr-o familie dezbinata, fata era al patrulea copil pe care mama sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.