Primarul Iasului, despre decorarea unchiului: "Sunt mandru ca un membru al familiei mele a luptat pentru ca unii *deontologi* sa poata scrie"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Decembrie 2019, ora 15:36
115 citiri
Mihai Chirica a avut o reactie vehementa dupa dezvaluirea "Adevarul" referitoare la proiectul prin care unchiul sau, dar si alte persoane controversate in Iasi, urmeaza a deveni cetateni de onoare ai orasului. Edilul-sef al Iasului a reactionat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina publica a primariei din oras. Chirica s-a plans ca "exista persoane" care interpreteaza in mod tendentios initiativa de decorare a revolutionarilor ieseni, pe care a catalogat-o ca fiind "un gest simbolic". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.