Primul-ministru Florin Citu despre motiunea "Romania Liberala": "Urmeaza o perioada cu provocari, trebuie sa gasim solutii pentru ei. Continuam lupta noastra cu inamicul nostru pe scena politica PSD"

Sambata, 11 Septembrie 2021, ora 05:11
40 citiri
Prim-ministrul Romaniei, Florin Vasile Citu, a mentionat la intalnirea de la Iasi faptul ca spera ca Banca Nationala va gasi o solutie care sa tempereze dinamica inflatiei si preturile la produsele alimentare sa nu mai creasca.

"Am venit astazi la Iasi pentru a sustine motiunea "Romania Liberala" in fata colegilor mei. Va fi o discutie interactiva. Avem liberali adevarati. Am o campanie care promoveaza liberalismul. Toti membrii PNL dupa 25 septembrie veti vedea un partid unit care va folosi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.