Proiectul "Tribuna Parc" de la Scoala Gimnaziala ,,Dimitrie Anghel" Cornesti-Miroslava - castigator la Premiile Cuburile de Aur 2023!

Marti, 07 Februarie 2023, ora 15:00
48 citiri
La sfarsitul lunii ianuarie a avut loc jurizarea selectiei nationale a Premiilor Cuburile de Aur 2023 organizate de Uniunea Internationala a Arhitectilor. Evenimentul a avut ca scop onorarea persoanelor si organizatiilor care ajuta copiii si tinerii sa inteleaga arhitectura si a beneficiat de sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania si al Asociatiei de-a arhitectura.

Cu 139 de puncte, proiectul "Tribuna Parc", implementat la Scoala Gimnaziala ,,Dimitrie Anghel" Cornesti-Miroslava, a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.