Razboiul tramvaielor - Polonezii de la PESA nu renunta la lupta: cheama din nou Primaria in instanta. "Pret neobisnuit de scazut"

Marti, 27 Februarie 2024, ora 02:50
64 citiri
Judecatorii ieseni vor analiza din nou dosarul privind achizitia a 18 tramvaie moderne la Iasi. Polonezii de la PESA au sesizat Curtea de Apel: procedura a fost lansata in mai 2023 si, din iulie, au inceput sa curga contestatiile. Ieri, municipalitatea a anuntat semnarea contractului cu Bozankaya, dar exista riscul suspendarii acestuia.

Anterior, toate contestatiile depuse de PESA (inclusiv cea din instanta) au fost respinse. Miza este un contract de 177 milioane lei, finantat prin intermediul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Un han cunoscut din Iasi, scos la vanzare, impreuna cu o fabrica de mezeluri. Cat cere proprietarul
Avalansa de fabrici de lactate sau de mezeluri, ba chiar si o ferma moderna de struti si un han, ...
"Agentia Nationala de Integritate a decis: Chirica, nevinovat!
* " Toata averea mea este justificata legal si nu a existat niciun conflict de interese in toata ...
Se cauta observatori la alegeri
Persoanele care doresc sa se inscrie ca observatori la alegerile locale si europarlamentare din 9 ...