Recordul pandemiei, la Iasi - 40 de noi cazuri de coronavirus, in doar 24 de ore

   

* in ultimele doua zile au foste testate 480 de persoane din judetul Iasi * de la inceputul epidemiei, Directia de Sanatate Publica Iasi a efectuat peste 400 de anchete epidemiologice
De la inceputul pandemiei si pana astazi, Iasul a inregistrat 428 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Iar lucrurile, spre norocul tuturor, n-au fost scapate de sub control niciun moment, numarul cazurilor osciland intre 2-3 pe zi, uneori mai multe, cum ar fi in zilele de 9 aprilie - 25, sau 11 mai - 24. Niciodata, insa, n-au fost inregistrate atat de multe cazuri ca in ultimele 24 de ore - 40!

"Din datele existente la nivelul Directiei de Sanatate Publica Iasi nu exista noi focare de infectie cu Sars COV-2. Persoanele confirmate in ultima perioada provin din anchetele epidemiologice care se desfasoara in mod curent ca urmare a protocolului de testare. Numai in ultimele doua zile, in Iasi au foste testate 480 de persoane din judetul Iasi. Reamintim ca, de la inceputul epidemiei, DSP Iasi a efectuat peste 400 de anchete epidemiologice", sustin cei de la Grupul de Comunicare Strategica Iasi.

In acest moment, 191 de ieseni sunt internati in spital cu diagnostic COVID-19. Totodata, de la inceputul pandemiei au fost inregistrate 27 decese, iar 210 persoane vindecate au fost externate din unitatile spitalicesti.
Daniel BACIU
Joi, 21 Mai 2020, ora 16:10
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Arafat traseaza "Fasia Gaza" in judetul Iasi? Brambureala zonei metropolitane
Guvernul a creat in ultimele doua zile mai multa confuzie decat a clarificat situatia in ceea ce ...
Fragmente de meteorit au cazut deasupra Iasiului. Profesor universitar: Rog populatia sa mentioneze ora si locul de unde a fost perceput zgomotul
Fragmente de meteorit au cazut sambata la Iasi, fiind recuperate de un profesor universitar care ...
Noul coronavirus provoaca panica la Iasi!
* in ultima saptamana, in judetul Iasi au fost inregistrate cele mai multe noi cazuri de COVID-19 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor