Se justifica? Parcare etajata cu costuri de peste 10 milioane euro in zona Alexandru. Dublu fata de viitorul tunel rutier "A. Panu"

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 02:50
105 citiri
Proiectul construirii unei parcari supraterane in Musatini, zona Alexandru cel Bun, va determina costuri de peste 10 milioane euro. Comparabil, sunt costuri care ajung la un pret dublu fata de costul cu care Primaria vrea sa construiasca viitorul pasaj subteran de pe Anastasie Panu, din fata Palatului Culturii, pasaj pe unde ar urma sa fie directionat traficul auto precum si linia de tramvai. Consiliul Local (CL) va dezbate, la finalul saptamanii, studiul de fezabilitate a investitiei privind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.