SFR 12: Spectacole de teatru, eveniment in memoriam si un program de filme studentesti Oana Pellea, pentru prima data la SFR (P)

Miercuri, 21 Iulie 2021, ora 09:56
70 citiri
Echipa festivalului Serile Filmului Romanesc (SFR) anunta noutati pentru editia cu numarul 12, ce va avea loc la Iasi in mai putin de o luna. Astfel, dincolo de selectia de filme romanesti, programul va include si doua spectacole de teatru, unde ii vom vedea in distributie pe unii dintre cei mai apreciati actori ai momentului.

Programul este completat de un eveniment in memoriam, Amza Pellea 90, prilej cu care, cei ce l-au iubit si il iubesc pe cel care a dat viata personajelor Mihai Viteazul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.