Specialistii cred ca turismul romanesc poate fi salvat de vizitele in proximitate. "Sunt activitati din zona cultura sau agrement"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Mai 2020, ora 15:08
69 citiri
Turismul, unul dintre domeniile turate la maximum pana acum cateva luni, sufera schimbari majore din cauza pandemiei de coronavirus. Specialistii spun ca acesta este momentul in care renaste turismul de proximitate. Atunci cand vine vorba despre relansarea turismului, odata ce criza va lua sfarsit, primul care va avea de castigat va fi turismul de proximitate. In acest sens, Mihai Bulai, prodecan al Facultatii de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.