Spitalul de Neurochirurgie de la Iasi, recunoscut la nivel international. "Pacientii renunta la clinici renumite din strainatate pentru a fi tratati la noi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 27 Noiembrie 2020, ora 14:44
77 citiri
La Iasi au fost tratate peste zece cazuri grave din strainatate, din tari precum Iordania, Italia, Spania, Republica Moldova sau Ucraina. Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este unul dintre cele mai cautate centre de profil din tara si din strainatate. Dotarile de ultima generatie si profesionalismul echipei medicale au contribuit la crearea unui sistem medical eficient, spun specialistii. Peste 2000 de pacienti din 32 de judete ale Romaniei, dar si din strainatate au fost tratati in Spitalul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.