V-ati descurca cu 1.000 de euro pe luna? Domeniile cu cele mai mari cresteri si scaderi de salarii. Ce lefuri au si cat si-ar dori iesenii?

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 02:50
106 citiri
Jumatate dintre angajatii romani asteapta sa li se mareasca salariile anul acesta, potrivit unul sondaj realizat de platforma undelucram.ro, iar o treime dintre ei cred ca lefurile ar trebui sa creasca cu un procent intre 20% - 50% ca sa se poata descurca cu noile cheltuieli lunare. In judetul Iasi, in noiembrie, potrivit ultimelor date oficiale disponibile, salariul mediu net a fost de 4.035 lei, iar o crestere cu 20% ar aduce salariul mediu al iesenilor la aproape de o mie de euro net. Cat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.