Dorinel Munteanu, antrenorul SC Otelul Galati, amendat si suspendat din cauza declaratiilor facute dupa meciul cu Poli Iasi

Joi, 30 Martie 2023, ora 18:55
107 citiri
SC Otelul Galati nu se va baza la meciul din aceasta seara, cu Steaua (ora 20:00, la Galati), dar nici in urmatoarele etape, pe antrenorul Dorinel Munteanu si pe fundasul Costin Ghiocel.

Ambii au fost suspendati de catre Comisia de Disciplina si Etica a FRF dupa meciul din debutul play-off-ului Ligii 2, in care SC Otelul a pierdut acasa cu Poli Iasi, scor 1-2.

Pentru intrarea brutala avuta in minutul 25 asupra lui Catalin Itu, fata in care jucatorul Iasiului a fost lovit cu piciorul in fata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.