Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 19:51
13341 citiri
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir sunt buni de plată FOTO Youtube

Jurnaliștii postului B1TV, Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, au primit o amendă din partea CNA pentru o emisiune în cadrul căreia au dezbătut subiectul lucrării de doctorat plagiate de ministrul de Interne, Lucian Bode.

Ziarista Carmen Dumitrescu a reacționat la decizia CNA într-o postare pe Facebook.

”Doi jurnaliști din România au fost amendați pentru că au vorbit despre plagiatul lui Bode! Care e ministru de Interne. Și care a plagiat, așa cum a zis chiar Universitatea unde și-a susținut domnul în cauză doctoratul.

Nu știu voi cum vă raportați la situația asta, nu știu cât de grav vi se pare vouă că e. Dar simt nevoia să repet: doi jurnaliști din România au fost amendați de CNA pentru au avut curajul să vorbească despre subiectul plagiatului comis de ministrul de Interne în cadrul unei emisiuni TV.

Dar e ok că la Realitatea se duc să propage toate prostiile Dragnea și Carmen Dan, e ok că la Antena 3, Dana Budeanu e un fel de invitat permanent care ne învață medicină modernă și e ok că la România TV, Simion are platformă de exprimare liberă pentru orice idee extremistă ar avea. Acolo e ok. CNA n-are treabă cu prostii d-astea. Nasol e să vorbești liber despre Bode”, scrie Carmen Dumitrescu.

Amintim că ministrul de Interne, Lucian Bode, a cerut retragerea cărții bazate pe teza sa de doctorat, despre care Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai (UBB) a constat că include plagiat extins și e “profund viciată”.

#ziaristi, #B1TV, #amenda CNA, #emisiune, #plagiat lucian bode , #stiri Lucian Bode