Cine e miliardarul care îl vrea antrenor la echipa lui pe Zidane

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 16:40
2925 citiri
Cine e miliardarul care îl vrea antrenor la echipa lui pe Zidane
Zinedine Zidane FOTO facebook

Miliardarul britanic Jim Ratcliffe, noul acţionar al clubului de fotbal Manchester United, doreşte să-l numească pe francezul Zinedine Zidane în postul de antrenor, în locul olandezului Erik ten Hag, anunţă cotidianul Daily Mail.

Ratcliffe, care a achiziţionat recent un pachet de 27,7% din clubul englez, în schimbul a 1,3 miliarde de lire sterline, a început deja să facă schimbări în organigrama grupării de pe Old Trafford.

Acesta l-a numit în postul de director general al clubului pe Omar Berrada, fostul director executiv al rivalei Manchester City, şi speră să-l aducă în postul de director sportiv pe Dan Ashworth, de la Newcastle.

Zidane, care nu a mai antrenat nicio echipă în ultimii trei ani, după despărţirea de Real Madrid, cu care a cucerit de trei ori Liga Campionilor, este considerat de Ratcliffe înlocuitorul ideal pentru Erk ten Hag, aflat în prezent sub o mare presiune la Manchester United, din cauza rezultatelor în continuare sub aşteptări pentru o echipă cu un palmares atât de impresionant.

Conform Daily Mail, Jim Ratcliffe "vizează" să-l aducă la conducerea tehnică a lui United pe Zidane, pentru a reda strălucirea unei echipe care a cucerit 13 titluri de campioană a Angliei.

Mass-media franceză a dezvăluit că dorinţa lui Zidane este să antreneze într-o zi selecţionata Franţei, însă fostul star al Les Bleus nu exclude posibilitatea preluării unei echipe de club începând din această vară.

Numele fostului internaţional francez figurează printre cele ale posibililor succesori ai lui Thomas Tuchel la echipa germană Bayern Munchen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fotbalist trecut pe la Manchester United, diagnosticat cu cancer a treia oară
Fotbalist trecut pe la Manchester United, diagnosticat cu cancer a treia oară
Fostul fotbalist Joe Thompson a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pentru a treia oară, scrie sky,com. Fostul mijlocaş de la Rochdale a fost diagnosticat prima dată cu limfom...
Ce spune antrenorul Barcelonei după ce a dat lovitura la Paris
Ce spune antrenorul Barcelonei după ce a dat lovitura la Paris
FC Barcelona "a dat dovadă de caracter" în victoria obţinută în faţa formaţiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, în prima manşă a sferturilor de finală...
#zidane, #antrenor, #Ratcliffe, #manchester united, #echipa , #stiri fotbal