La 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic nu se dezminte: ”Eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”

Marti, 21 Martie 2023, ora 20:25
1555 citiri
La 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic nu se dezminte: ”Eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”
Zlatan Ibrahimovic

La 41 de ani şi abia recuperat după o accidentare lungă la genunchi, Zlatan Ibrahimovici a fost convocat de selecţionerul Janne Andersson, pentru meciurile de calificare la Euro 2024 împotriva Belgiei (24 martie) şi Azerbaidjanului (27 martie). El speră să poată juca la Campionatul European, chiar dacă va avea 42 de ani.

"La vârsta mea, nu ne putem gândi la „viitor”, dar ne gândim la „prezent”, chiar dacă eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”, a afirmat Ibrahimovici în stilul său caracteristic.

„Dacă mă simt bine şi sunt ales de antrenor, îl voi ajuta pe el, echipa şi ţara, şi voi da tot ce am mai bun”, a promis el.

Dacă va intra pe teren cu Belgia sau Azerbaidjan, atacantul de la AC Milan ar deveni cel mai în vârstă jucător care a jucat într-un meci de calificare la Campionatul European şi ar dobori recordul stabilit de italianul Dino Zoff.

Dacă va juca la CE din 2024, jucătorul din Malmö va stabili un nou record de longevitate, deţinut în prezent de legendarul portar ungur, Gabor Kiraly, care a jucat Euro 2016 după ce a împlinit 40 de ani.

#Zlatan Ibrahimovic, #suedia, #prezent, #viitor, #trecut , #stiri fotbal