Scandal uriaș între doi super-fotbaliști. Replica tăioasă primită de Zlatan Ibrahimovic și de unde a pornit conflictul

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 16:36
5072 citiri
Scandal uriaș între doi super-fotbaliști. Replica tăioasă primită de Zlatan Ibrahimovic și de unde a pornit conflictul
Zlatan Ibrahimovic

Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, atacat recent de Zlatan Ibrahimovic pentru maniera sa de lucru, a ales indiferenţa ca răspuns pentru fostul fotbalist al echipei pariziene, pe care îl cunoaşte bine, scrie site-ul RMC Sport.

Relaţiile dintre Leonardo şi Ibrahimovic nu sunt prea grozave, deşi primul a avut o mare contribuţie la venirea celui de-al doilea la PSG în 2012.

Însă într-un recent interviu pentru Corriere dello Sport, suedezul, care evoluează acum la AC Milan, a criticat maniera de lucru a directorului sportiv parizian, autopropunându-se pe postul lui Leonardo.

Ca reacție, Leonardo a ales indiferenţa când a evocat înţepătura lui Ibrahimovic, care s-a mai remarcat de-a lungul timpului prin asemenea declaraţii.

"Nu vreau să-i răspund lui Zlatan. Tăcerea este cel mai bun răspuns", a spus brazilianul.

În patru ani la PSG (2012-2016), Zlatan a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului (156 de goluri), record depăşit între timo de Edinson Cavani. În cartea sa "Adrenalină", scrisă în colaborare cu un ziarist al cotidianului La Gazzetta dello Sport, Luigi Garlando, Ibrahimovic a mărturisit că şi-a oferit în vară serviciile lui PSG ca director sportiv.

"Vara lui 2021. Este adevărat, m-am oferit lui PSG, dar nu ca fotbalist. Ca director sportiv. L-am sunat pe Nasser al-Khelaifi, preşedintele, şi i-am propus: ”Dacă nu-mi prelungesc contractul cu Milan, voi veni la PSG şi voi face ordine în echipa ta”. Nasser a râs, dar nu a spus nu. Mino Raiola (agentul lui Ibrahimovic - n. r.) a fost şi el de acord. Mi-a spus: ”Este rolul tău ideal. Trebuie să mergi acolo, punct””, a afirmat suedezul în această carte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Zlatan Ibrahimovic, #scandal, #Leonardo, #psg , #stiri fotbal