Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Zlatan Ibrahimovici declara ca s-a plictisit de fotbal: isi incheie suedezul cariera?

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 19:55
1237 citiri
Zlatan Ibrahimovici declara ca s-a plictisit de fotbal: isi incheie suedezul cariera?

Cand Zlatan Ibrahimovici vorbeste, lumea fotbalistica devine interesata si extrem de atenta la spusele suedezului. In ultima vreme, Zlatan a starnit o serie de comentarii aprinse in bransa, dupa ce a declarat ca s-a plictisit de fotbal si nu mai simte aceeasi pasiune pentru joc.

Unii au presupus imediat ca atacantul va pune capat carierei sale fotbalistice cat de curand, iar altii au vazut in vorbele sale o incercare de a parasi AC. Milan. A aparut si zvonul ca Ibrahimovici s-ar transfera la Real Madrid, unde ar lucra din nou cu Jose Mourinho, noteaza Sportal.

A fost nevoie ca oficialii lui Real Madrid sa iasa cu declaratii in presa spaniola si sa infirme acest zvon. Iata ce a declarat consultantul echipei Real Madrid, Ernesto Bronzetii:

"Este o telenovela tipic italieneasca. Sunt convins ca Adriano Galliani ( n.r. vicepresedinte AC Milan) are dreptate cand spune ca nu are de ce sa-si faca griji. Infirm categoric orice varianta de transfer. Ibrahimovici e fericit la Milan, dar, pur si simplu, trece printr-o etapa mai putin fasta a cariere".

"In plus, presedintele Realului, Florentino Perez are o regula: nu cumpara niciodata fotbalisti trecuti de 30 ani. A facut o exceptie pentru Ricardo Carvalho si nu are de gand sa o repete. Aceasta este si cauza pentru care Real nu a reusit sa-l aduca pe brazilianul Maicon de la Inter Milano " a incheiat Bronzetti.

Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
#Zlatan Ibrahimovici, #AC Milan, #Real Madrid, #Zlatan Ibrahimovici Mourinho, #Zlatan Ibrahimovici se retrage , #Real Madrid