Locuitorii unui oras din Suedia cer demolarea statuii lui Zlatan Ibrahimovici

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 20:00
7029 citiri
Locuitorii unui oras din Suedia cer demolarea statuii lui Zlatan Ibrahimovici
Foto: Instagram/Zlatan Ibrahimovic

Fanii echipei de fotbal Malmo FF cer indepartarea statuii celebrului atacant Zlatan Ibrahimovic, furiosi ca acesta a devenit actionar al unei rivale din campionatul Suediei, Hammarby IF, relateaza presa internationala.

O statuie de bronz a lui Zlatan Ibrahimovic a fost dezvelita in octombrie la Malmo, orasul in care s-a nascut jucatorul in urma cu 38 de ani. Atacantul a inceput sa-si faca un nume in tricoul lui Malmo FF, inainte de a evolua la numeroase formatii de top.

Suporterii echipei locale nu-l pot ierta pe Ibrahimovic pentru ca a devenit actionar la alt club din Suedia, iar pe retelele de socializare a explodat furia starnita de acest gest.

"Indepartati-i statuia din oras", este un mesaj al fanilor furiosi. Mai mult, cineva a agatat un colac de toaleta pe un brat al statuii.

Ibrahimovic este actionar al acestei grupari din Stockholm, unde nu are insa de gand sa joace, desi a publicat recent pe contul sau de Instagram o fotografie cu un tricou al acestei echipe, avand imprimat pe spate numele sau.

Ibrahimovic a declarat ziarului Aftonbladet ca a achizitionat 50% din actiunile AEG Suedia, care detine 47% din actiunile lui Hammarby, devenind astfel detinatorul a aproximativ un sfert din clubul suedez, care a incheiat pe locul al treilea editia din acest an a campionatului suedez.

Ibrahimovic a evoluat in ultimele sezoane la echipa americana Los Angeles Galaxy, patronata de AEG, iar contractul sau s-a incheiat la finele acestui an.

Numele atacantului suedez a fost legat de mai multe cluburi din Europa, insa "Ibra" exclude o revenire in campionatul Suediei.

Golgheterul all-time al selectionatei Suediei, cu 62 de goluri in 116 meciuri, Ibrahimovic a mai jucat la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain si Manchester United, cu care a cucerit numeroase trofee.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Zlatan Ibrahimovici statuie Malmo , #stiri Zlatan Ibrahimovici
Comentarii
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Sa ridici statui unui fotbalist sau unui sportiv oarecare mi se pare