VIDEO Imagini colosale cu Zlatan Ibrahimovic pe scena Festivalului de la Sanremo. "Zlatan, sunt 26 de artisti. Nu, sunt 22, restul de 4 ii trimitem la Liverpool ca ei cauta fundasi"

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 08:47
6313 citiri
VIDEO Imagini colosale cu Zlatan Ibrahimovic pe scena Festivalului de la Sanremo. "Zlatan, sunt 26 de artisti. Nu, sunt 22, restul de 4 ii trimitem la Liverpool ca ei cauta fundasi"
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: captura video / youtube

A inceput Festivalul de la Sanremo, unde Zlatan Ibrahimovic este invitatul special.

Suedezul a facut senzatie de la prima aparitie pe scena.

"Buna seara Italia, este o onoare pentru mine sa fiu aici. Este, de asemenea, o onoare sa ma aveti pe mine aici. In mod normal ma simt mare, puternic, dar aici ma simt mic. Dar intotdeauna mai mare si mai puternic decat voi", a spus Zlatan.

Fotbalistul Milanului va fi prezent pe scena in fiecare seara a festivalului si va incasa un onorariu de 50 000 de euro pe zi. El nu va pastra banii, ci ii va dona in scopuri caritabile.

"La festivalul Zlatan avem 22 de artisti, 11 contra 11, altfel nu e regulamentar. O sa vand 4, Liverpool cauta fundasi, ii trimitem acolo. Sau pot sa-i duc in gradina si sa-i las sa munceasca. Am o problema si cu scena. Nu e buna. E facuta pentru oameni mici, ca tine Eu am nevoie de o scena care sa fie 105 pe 68, ca San Siro. Altfel, festivalul e anulat din punctul meu de vedere", au fost glumele lui Zlatan Ibrahmovic in prima seara a turneului.

SURSA VIDEO: YOUTUBE / Eder McPallister

FOTO Sorana Cirstea, faza lunii in tenis. Romanca a facut un spagat de exceptie in Franta

Eveniment Quarterly Report

Bolo, despre pachetul de msuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bnci, de la corporaiile multinaionale”
Bolo, despre pachetul de msuri fiscale: Guvernul aduce bani suplimentari de la bnci, de la corporaiile multinaionale
Ministrul Finan籟elor Marcel Bolo a declarat c, prin msurile luate, Executivul nu a fcut altceva dec璽t s aduc bani suplimentari la buget, de la companii. El sus籟ine c...
Asumarea rspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moiune de cenzur, dar contest legea la CCR
Asumarea rspunderii Guvernului 簾n Parlament. USR nu depune moiune de cenzur, dar contest legea la CCR
Vicepreedintele USR Dan Barna a declarat mar籟i, dup angajarea 簾n Parlament a rspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind msurile fiscal-bugetare, c o mo籟iune de cenzur nu are...
#zlatan ibrahimovic san remo festival , #stiri Zlatan Ibrahimovici