Australia l-a dat afară pe Djokovic, dar nu le face niciun test jucătorilor!

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 18:55
4814 citiri
Australia l-a dat afară pe Djokovic, dar nu le face niciun test jucătorilor!
Djokovic

Germanul Alexander Zverev, unul dintre favoriții de la Australian Open, crede că mulți jucători au Covid acum, în timpul turneului.

Zverev spune că australienii nu fac teste. Probabil ei se tem că turneul lor ar fi decimat.

El a răspuns la o întrebare legată de francezul Humbert, care a fost depstat pozitiv de îndată ce a părăsit competiția.

"În Australia sunt mai mult cazuri acum ca anul trecut. Și nouă ni se permite să mergem la restaurante, să ieșim. E normal să fie mai multe cazuri. Fratele meu (n.r. - Mischa Zverev - fost jucător și comentator EuroSport), când a sosit, a fost testat pozitiv. A stat în carantină în Sydney și acum nu mai are, dar cred că sunt mulți jucători care au avut când au sosit.

Acum nu suntem testați deloc, dar cred că dacă am fi testați ar reieși multe teste pozitive.

Eu, ca să mă protejez, nu merg nicăieri, doar la hotel și pe teren. Mi-am creat propria mea bulă. Vreau să îmi protejez șansele de a câștiga aici și dacă fac Covid sigur nu mai am cum să avansez".

Reamintim că Novak Djokovic a fost expulzat din Australia, iar ministrul Imigrării, Alex Hawke, a spus că decizia lui a fost luată din motive de sănătate publică.

„Politicile stricte aplicate de Australia ne-au ținut în siguranță în timpul pandemiei, pentru că au dus la una din cele mai scăzute rate de deces din lume și au generat una dintre cele mai mari rate de vaccinare și o revenire rapidă a economiei. Australienii au făcut mari sacrificii pentru a ajunge în acest punct, iar guvernul se angajează ferm să protejeze această poziție”, a transmis Hawke.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Daunele morale acordate unei familii de români care a primit cadavrul unei femei în locul tatălui mort de COVID
Daunele morale acordate unei familii de români care a primit cadavrul unei femei în locul tatălui mort de COVID
Spitalul Municipal Carei și un angajat al unității medicale au fost obligați de Tribunalul Satu Mare să îi plătească daune morale de 15.000 de lei unei familii al cărei membru decedat a...
Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Gimnasta americană Gabby Douglas, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, spera să revină sâmbătă în competiţiile din Statele Unite, dar ea nu mai poate concura, deoarece a fost...
#zverev, #Australian Open, #covid, #djokovic , #stiri tenis