Înapoi la listarea arhivei

18 Februarie 2012 - Liga Nationala: Se joaca la Orizont

Meciul de sambata dintre CSM Bacau si Universitatea Neptun Constanta, contand pentru etapa a XVI-a a Ligii Nationale de handbal feminin, se va desfasura la Sala Orizont cu incepere de la ora 17.00.

18 Februarie 2012 - Miss si Mister Balul Balurilor Bobocilor

Vineri seara, la Casa Cultura "Vasile Alecsandri" din Bacau a avut loc Balul Balurilor Bobocilor.

18 Februarie 2012 - Sechelariu candideaza independent la functia de primar al Bacaului

Omul de afaceri Dumitru Sechelariu si-a anuntat vineri intentia de a candida la functia de primar al municipiului Bacau.

18 Februarie 2012 - "Dinu Damaschin a fost inconstient in timpul procesului! Nu a putut raspunde la intrebarea judecatoarei, deoarece era in agonie"

Interlopul Dinu Damaschin (55 de ani) a fost in agonie pe tot parcursul procesului de vineri de la Curtea de Apel din Bacau.

18 Februarie 2012 - Fotbal, Liga a II-a: Returul se amana si cad doar 3 echipe!

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, reunit vineri, a decis amanarea cu o saptamana a returului ligii secunde.

18 Februarie 2012 - Centru pentru copiii cu autism

In municipiul Bacau a fost inaugurat Centrul de zi pentru persoane cu autism "Sfintii Cosma si Damian".

18 Februarie 2012 - Lemne si alimente pentru sinistratii din Vrancea

Organizatia judeteana a PSD Bacau a trimis 350 de pachete cu ajutoare si un camion de lemne pentru locuitorii din Corbita si Boghesti, judetul Vrancea. "Le-am cerut membrilor nostri sa vina in

18 Februarie 2012 - Liga Nationala: Victorie la "masa verde" pentru CSM Bacau

CSM Bacau a urcat un loc in clasamentul Ligii Nationale dupa o victorie la "masa verde". Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal a observat ca CS Corona Brasov nu a respectat