Emisiuni inregistrate

Cele mai noi informații, știri și subiecte din sfera business, dezbătute pe larg cu experții din România. Business Focus prezintă culisele lumii afacerilor și îți arată traseul banilor și reușitelor, dar și obstacolele ce apar pe parcurs.

Vezi toate episoadele

Interviuri cu experți, politicieni sau oamenii zilei. Opinii care contează și de care trebuie să ții cont

Vezi toate episoadele

Vă invităm să vă alăturați comunității Ziare.com. Dacă deja ești creator de conținut video, acum ai ocazia să îți mărești audiența cu ”doar” 4 milioane de cititori pe lună folosind platforma noastră. Nu rata această oportunitate unică de a te face auzit și de a împărtăși cu ceilalți pasiunea ta. În plus, poți participa la interviurile noastre video, moderate de un jurnalist, dacă ai lucruri interesante de spus, indiferent de domeniul în care activezi. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem.

Contactează-ne

Deslușim împreună ce se ascunde în spatele declarațiilor și faptelor celor care ne influențează viața

Vezi toate episoadele

Emisiunea ”Vocea Cititorilor” a apărut ca răspuns la implicarea de care au dat dovadă cititorii Ziare.com de-a lungul timpului prin comentariile pertinente și inteligente scrise la cele mai importante subiecte tratate de jurnaliști. Uneori și-au spus părerea, alteori ne-au criticat sau ne-au lăudat. Oricum ar fi, cititorii sunt motorul Ziare.com, drept urmare merită atenția cuvenită. În cadrul emisiunii vom face un top al celor mai comentate știri din ultimele 24 de ore și vom selecta comentariile care ies în evidență. Ne vedem în secțiunea de comentarii!

Vezi toate episoadele

  1. O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA: ”Ne-am uitat şi între picioarele ei” VIDEO
  2. Profesoară de fizică de 22 de ani, dată afară după o săptămână de muncă. Ce i-a cerut directorul, iar femeia a refuzat
  3. Dani Oțil nu mai e la "Neața cu Răzvan și Dani". Decizia luată de Antena 1
  4. Andreea Esca dispare de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare
  5. Găselniță a grecilor pe insula Thassos: ”Poate așa se mai răresc românii!” FOTO
  6. Tudor Chirilă, avertisment pentru părinți. "Atrag atenția asupra unei situații care se perpetuează cam în toate domeniile"
  7. Ce legătură are OMV cu aderarea la Schengen. Ce va urma
  8. Mărturia unei adolescente de 17 ani, după o noapte cu lideri AUR: "A simțit dureri în zona inghinală când s-a trezit; și urme de sânge"
  9. Cu cine s-a măritat fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu. E cu 47 de ani mai mică decât marele regizor
  10. Șoferul STB care a ajutat timp de nouă ani indivizi analfabeți să obțină permisul de conducere. Suma uriașă câștigată de pe urma afacerii