Înapoi la listarea arhivei

10 Ianuarie 2014 - Revelionul artistilor, cu trupe, solisti, sportivi si multi fani

Traditia Revelionului artistilor a continuat si in acest inceput de an, joi seara dandu-si intalnire cu fanii si prietenii trupe si solisti care si-au propus sa intre cu dreptul in noul an si sa fie

10 Ianuarie 2014 - ACTUALIZARE: ACCIDENT - O persoana ranita dupa ce un sofer s-a angajat in depasirea unui tir pe timp de ceata (VIDEO)

In urma cu cateva minute, a fost semnalat un grav accident de circulatie, pe DN1C, in zona benzinariei din localitatea Hideaga.

10 Ianuarie 2014 - Doua accidente rutiere produse la indigo la Barsana si Viseu de Sus. Cinci persoane ranite

Pe DJ 185, comuna Barsana, a avut loc ieri un eveniment rutier in urma caruia patru persoane au suferit leziuni corporale.

10 Ianuarie 2014 - SCANDAL - Bataie intr-un club din Baia Mare. Un tanar a ajuns la spital iar altul arestat

Un tanar de 25 ani a fost batut cu bestialitate intr-un club din Baia Mare. El se afla internat in spital de la sfarsitul anului trecut, iar potrivit constatarilor preliminare ale medicilor, victima

10 Ianuarie 2014 - Tigari de contrabanda transportate cu BMW-ul. A fost prins de Politia de Frontiera (FOTO)

Tigari ascunse in bordul si in semiaripile unui autoturism depistate in P.T.F. Siret. Nu este vorba despre orice autoturism, ci un BMW. Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F.

10 Ianuarie 2014 - Razboi pe fata intre viceprimarul din Borsa si primarul Mihali: Primul a depus plangeri penale la politie impotriva primarului

Razboi pe fata intre viceprimarul orasului Borsa, Sorin Timis si primarul Tony Mihali. Asta dupa ce, dupa cum a declarat in cadrul unei conferinte de presa vicele din Borsa, primarul ar fi introdus

10 Ianuarie 2014 - Maramuresenii pot solicita titlurile de proprietate pentru terenurile aferente locuintelor

Vesti bune pentru maramuresenii care sunt in asteptarea eliberarii titlurilor de proprietate pentru terenurile aferente locuintelor.

10 Ianuarie 2014 - DIN CURBA PE CONTRRASENS - Doua accidente rutiere produse la indigo

Doua accidente de circulatie parca trase la indigo s-au produs joi, 9 decembrie pe drumurile din judet.

10 Ianuarie 2014 - Maramuresenii pot solicita titlurile de proprietate pentru terenurile aferente locuintelor

In judetul Maramures a fost deblocata procedura de emitere a ordinelor prefectului pentru terenurile aferente locuintelor.

10 Ianuarie 2014 - BICAZ: Camin cultural modernizat cu fonduri europene

Autoritatea locala din Bicaz este cooptata in Grupul de Actiune Locala (GAL) Zona Satmarului, cu sediul in comuna Micula.

10 Ianuarie 2014 - Cursa aeriana Baia Mare - Bucuresti, anulata pentru a treia zi consecutiv

Cursa Tarom Baia Mare - Bucuresti a fost anulata a treia zi la rand, din cauza cetii. La aceasta ora, la Aeroportul International Baia Mare se inregistreaza 0 grade Celsius, ceata persista, iar

10 Ianuarie 2014 - IN 2013: Buget mai mare cu 20% pentru Sanatatea judetului

Anul 2013 a fost unul bun pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), in conditiile in care institutia a avut cel mai mare buget din istoria sa, de peste 23 miliarde lei.

10 Ianuarie 2014 - Liga Nationala: "U" Jolidon Cluj-Napoca - HCM Baia Mare: 23-31 (8-18)

Joi dupa-amiaza, in derby-ul Ardealului, HCM Baia Mare s-a impus fara drept de apel in fata clujencelor de la "U" Jolidon.

10 Ianuarie 2014 - Anton Rohian, scos afara din sala de sedinte de Zamfir Ciceu

Ziua de 9 ianuarie, se vorbeste prin birourile Consiliului Judetean si a Prefecturii Maramures, ar fi adus cu ea o izbucnire nervoasa a presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.