Înapoi la listarea arhivei

09 Februarie 2011 - Dupa ce i s-a facut rau la volan s-a oprit cu masina in sant

Un barbat a scapat cu viata dupa ce i s-a facut rau la volan si a ajuns cu masina intr-un sant.

09 Februarie 2011 - Peste 1,2 milioane de lei se vor cheltui anul acesta pe manifestari culturale - proiect

Primaria Bistrita va cheltui, anul acesta, peste 1,2 milioane de lei pe manifestari culturale organizate de Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" si de partenerii acestuia.

09 Februarie 2011 - Gloria - Razgrad 2-2 (amical)

Gloria Bistrita a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-0) cu formatia Ludogorets Razgrad (

09 Februarie 2011 - Politistii, pe urmele elevilor chiulangii

Politistii bistriteni sunt acum si pe urma elevilor care lipsesc nemotivat de la orele scolare. Ieri, pe Valea Bargaului, politistii au desfasurat o actiune privind prevenirea absentismului scolar.

09 Februarie 2011 - Un barbat de pe Valea Bargaului a decedat dupa ce a facut pneumonie

Un barbat de peste 65 de ani din Bistrita-Nasaud a decedat in timp ce era internat la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud dupa ce a facut pneumonie bacteriana.

09 Februarie 2011 - Peste 8600 de bistriteni isi cauta un loc de munca

Peste 8600 de persoane din Bistrita-Nasaud sunt in somaj si isi cauta un loc de munca, mai multe cu 25 fata de luna precedenta.

09 Februarie 2011 - Peste 8600 de bistriteni isi cauta un loc de munca

Peste 8600 de persoane din Bistrita-Nasaud sunt in somaj si isi cauta un loc de munca, mai multe cu 25 fata de luna precedenta.

09 Februarie 2011 - Jandarmii au aplicat sanctiuni de 1.400 lei

In ultimele 24 de ore, jandarmii au constatat mai multe abateri de la legislatia legala in vigoare, aplicand sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.400 de lei si doua avertismente scrise,

09 Februarie 2011 - Gemenele femeii suspecte de AH1N1, perfect sanatoase

Vineri seara Olimpia H., in varsta de 33 de ani, fiind insarcinata in opt luni cu doi copii, a ajuns la spitalul din Nasaud din cauza ca nu se simtea prea bine.

09 Februarie 2011 - A adormit la volan si a ajuns cu masina in rau

Miercuri dimineata un accident rutier a avut loc in localitatea Fiad, comuna Telciu. Din cauza oboselii un barbat a adormit in timp ce se afla la volan si a ajuns cu masina in raul Salauta.

09 Februarie 2011 - Liviu Rusu nu se lasa, a pregatit o noua sedinta surpriza pentru consilierii judeteni

Sedinta extraordinara de Consiliu Judetean surpriza! Membrii Consiliului Judetean au fost anuntati ieri, 8 februarie de faptul ca sedinta extraordinara a fost programata peste doua zile.

09 Februarie 2011 - Conferinta Regionala de promovare a culturii manageriale pentru actualii si viitorii intreprinzatori din mediul rural din judetul Bistrita-Nasaud

Conferinta va fi sustinuta de experti nationali si internationali, antreprenori cu experienta, profesori si personalitati locale si va avea pe agenda teme legate de managementul si dezvoltarea

09 Februarie 2011 - Transferul lui Moraes la FC Krasnodar a intrat in IMPAS din cauza lui Giovani Becali!

Desi transferul lui Junior Moraes la FC Krasnodar era ca si facut, mutarea s-ar putea sa esueze pe ultima suta de metri. Astfel, in seara zilei de marti, brazilianul era 99% jucatorul gruparii ruse.

09 Februarie 2011 - Ioan Tintean, despre cazul Dan Pasat: Este doar o chestiune de imagine acest demers

Presedintele organizatiei judetene PNL B-N, deputatul Ioan Tintean sustine, ca raportul Comisiei juridice in cazul Dan Pasat este un demers de imagine a PDL, motivand astfel decizia opozitiei de a se

09 Februarie 2011 - Campania de informare "Fonduri europene pentru mediul rural" Instructaj in zece localitati din Bistrita-Nasaud

Se apropie noi sesiuni de depunere a proiectelor pentru fonduri ale Uniunii Europene (UE) si nationale in scopul dezvoltarii agriculturii si a satelor. Este in desfasurare o campanie de informare in