Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2019 - FOTO: S-au rasturnat cu masina, in Ajunul Craciunului, in Ciceu Mihaesti

Un accident a avut loc in aceasta seara pe DN17 in localitatea Ciceu Mihaesti. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant.

24 Decembrie 2019 - Program special pentru institutiile publice si marile magazine in perioada sarbatorilor

Instiutiile publice din Bistrita si-au facut cunoscut programul de lucru cu publicul in perioada sarbatorilor de iarna. Si marile magazine din Bistrita vor functiona dupa un orar special.

24 Decembrie 2019 - VIDEO: Sarbatori Fericite si mult succes in Noul An tuturor colaboratorilor TeraGlass!

Conducerea companiei TeraGlass, reprezentata de directorul Bela Varga, ureaza tuturor angajatilor si colaboratorilor companiei TeraGlass, Sarbatori Fericite!

24 Decembrie 2019 - Fara zapada de Craciun! VEZI cum va fi vremea de sarbatori:

Temperaturile incep sa scada in toata tara de astazi, dar se mentin in continuare peste cele normale perioadei. Nici in acest an nu vom avea parte de zapada de Craciun. VEZI prognoza meteo cum va fi

24 Decembrie 2019 - VIDEO: Sarbatori Fericite tururor angajatilor, colaboratorilor si partenerilor DIMEX!

Conducerea companiei DIMEX, reperezentata de Nutu Scurtu ureaza tuturor angajatilor, colaboratorilor si partenerilor companiei DIMEX, Sarbatori Fericite si un An Nou cu prosperitate!

24 Decembrie 2019 - FARMACII deschise in Bistrita, de Craciun si Anul Nou

Daca, Doamne fereste, aveti nevoie de medicamente, in aceste zile de sarbatoare, aveti mai jos programul farmaciilor de garda din Bistrita. Unde trebuie sa sunati pentru probleme cu dintii:

24 Decembrie 2019 - S-a facut dreptate! Consiliul Judetean a decernat peste 50 de diplome de onoare si premii de excelenta pentru sportivii bistriteni!

Consiliul Judetean a reparat cumva clasamentul nedrept intocmit de Directia de Sport, pe baza caruia au fost premiati cativa sportivi performeri in 2019.

24 Decembrie 2019 - FOTO: Eh, ca strutul nu lesinase! Cazuse la datorie! Si-n weekend a fost onorat!

Mai stiti cand strutul de la Lama era cazut la pamant? Ei bine, sambata am aflat si care a fost motivul. Strutul cazuse la datorie! Iar pentru aceasta, la ceremonia de comemorare a eroilor Revolutiei

24 Decembrie 2019 - VIDEO: Gavril Esarmure: Sa va tina Dumnezeu in sanatate deplina!

Gavril Tarmure, managerul Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, ureaza tuturor locuitorilor judetului Bistrita-Nasaud, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

24 Decembrie 2019 - VIDEO: Ioan Turc - Sarbatoarea bucuriei si a sperantei sa va aduca multa bucurie! La Multi Ani, dragi bistriteni!

De Sfintele Sarbatori de iarna, presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, ureaza tuturor locuitorilor din Bistrita-Nasaud, un Craciun binecuvantat si un calduros La Multi Ani!

24 Decembrie 2019 - VIDEO: Valentin Grapini - Craciun Fericit si La Multi Ani, dragi rodneni, dragi bistriteni!

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, ureaza tuturor rodnenilor si bistritenilor Craciun Fericit.

24 Decembrie 2019 - Surpriza in batalia din instanta intre Spitalul Judetean si mamica ce-i acuza pe Facebook pe medici ca nu-si fac treaba

O mamica de gemeni din comuna Rodna a fost data in judecata de Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, dupa ce aceasta a denigrat unitatea medicala pe Facebook. Cine a castigat si ce despagubiri s-au

24 Decembrie 2019 - BISTRITEANUL.RO - Sa aveti parte de un Craciun luminos! Il meritati din plin...

Sa stam locului, sa respiram adanc si sa pricepem odata ca ESTE vremea colindelor. Este seara in care cerul si pamantul se impletesc intr-un cantec... Ingeri si oameni canta impreuna: Hristos se

24 Decembrie 2019 - FOTO: De Craciunul acesta ati fost mai buni! Si daca n-am fost noi motorul!

Inca de prin vara ati fost unii care ne-ati intrebat de campania "De Craciun fii mai bun!". Anul acesta, nu ne-am putut mobiliza sa o organizam, si eram asa, cu tristete in suflet. Pana cand au ajuns