Înapoi la listarea arhivei

21 Decembrie 2011 - Edvin Marton a fost externat, asteapta verdictul doctorilor pentru a concerta

Violonistul Edvin Marton a fost externat in urma cu cateva minute, relateaza televiziunile de stiri. El a declarat ca asteapta verdictul doctorilor pentru a-si putea sustine concertul diseara.

21 Decembrie 2011 - Avocata vrajitoarei Vanessa, despre Oana Zavoranu: "Ca prostia si domnia se platesc dintotdeauna e o certitudine"

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dispus arestarea preventiva a celor doua vrajitoare, Vanessa si Melisa, admitand astfel recursul procurorilor la o decizie anterioara, de eliberare din arest,

21 Decembrie 2011 - E oficial. Chipciu a semnat cu Steaua pe 5 ani!

Steaua anunta astazi pe site-ul oficial concretizarea transferului mijlocasului celor de la FC Brasov, Alexandru Chipciu.

21 Decembrie 2011 - Leul continua sa castige in fata euro! BNR indica cel mai mic curs din ultimele trei luni

Leul s-a intarit si astazi in raport cu euro, cursul oficial indicat de BNR fiind de 4,3045 lei/euro. Un curs mai mic decat cel de azi nu s-a mai inregistrat de pe 26 septembrie, cand BNR a indicat o

21 Decembrie 2011 - Pe ce vrea sa cheltuie primaria condusa de Sorin Oprescu 800 milioane euro

Negocierile dintre primarul Oprescu si consilierii generali vor continua si anul viitor cu privire la contractarea creditului de 800 de milioane de euro care a fost respins de mai multe ori in

21 Decembrie 2011 - Catalin Botezatu s-a intors din vacanta in Cambodgia si Vietnam!

Timp de zece zile, designerul s-a relaxat si a explorat teritorii noi, calatorind de dimineata pana seara neobosit, imbracat sport si cu aparatul de fotografiat de gat.

21 Decembrie 2011 - Traian Basescu ataca dur UDMR.

Traian Basescu a fost astazi invitat la Radio Romania Actualitati, in cadrul emisiunii "Actualitatea in Dezbatere" unde a anuntat ca negociaza ca prevederile Acordului European sa fie inscrise in

21 Decembrie 2011 - Masina Oanei Zavoranu a fost recuperata de la vrajitoare. Bolidul se afla la politie

Masina de lux a Oanei Zavoranu a fost recuperata de la vrajitoarele din Chitila, Melissa si Vanessa.

21 Decembrie 2011 - Elena Udrea pierde procesul cu Olguta Vasilescu. Vezi ce se va intampla cu despagubire ceruta

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, pierde procesul in care cerea obligarea Olgutei Vasilescu la plata a 100.000 de lei cu titlu de despagubiri civile pentru prejudiciile morale care i-ar fi fost

21 Decembrie 2011 - Gica Popescu: "Transferul la Dinamo a fost cea mai mare greseala din cariera"

Fostul international Gica Popescu regreta si acum decizia luata in 2002, atunci cind, pe final de cariera a semnat cu Dinamo. "Baciul" stie ca atunci a inceput ura oltenilor fata de el.

21 Decembrie 2011 - Ce solutii anti-criza au avut cele mai eficiente companii din Romania

Cele mai performante companii din tara noastra au depasit criza prin reducerea costurilor si prin consolidarea relatiilor de afaceri cu clientii, furnizorii si partenerii, se arata intr-un studiu

21 Decembrie 2011 - Pirvulescu: "Visez sa ajung la Dinamo impreuna cu Eric!"

Fotbalistul Gazului, Paul Pirvulescu, spera ca echipa sa sa se inteleaga cu cei de la Dinamo si, din aceasta iarna, sa se transfere in Stefan cel Mare. Jucatorul de 23 de ani spune ca si cel mai bun

21 Decembrie 2011 - Vrajitoarele care au santajat-o pe Oana Zavoranu, in fata judecatorului!

Cele doua vrajitoare care au santajat-o si escrocat-o pe Oana Zavoranu de circa 450.000 de dolari au aparut astazi in fata judecatorului.

21 Decembrie 2011 - Vesti bune pentru romanii cu credite in euro. JPMorgan: Leul se va aprecia cu 3% in urmatoarele zile

Romanii vor plati rate mai mici la creditele in euro, pe termen scurt. Analistii bancii JPMorgan anticipeaza ca leul se va aprecia cu 3% "in urmatoarele zile si saptamani", cursul urmand sa coboare

21 Decembrie 2011 - Un politist beat a provocat un accident in Ilfov

Ieri dupa-amiaza un agent de politie de 31 de ani din cadrul Inspectoratului de Politie Ilfov - Politia orasului Pantelimon, a provocat un accident pe DN4, pe raza orasului Popesti-Leordeni.

21 Decembrie 2011 - Viorel Lis, dus de urgenta cu salvarea la spital! Afla ce a patit!

Aseara a fost o noapte crunta pentru Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei a ajuns la spital dupa ce a suferit o criza de hernie de disc.

21 Decembrie 2011 - Violonistul Edvin Marton a ajuns la Floreasca dupa ce a cazut pe scarile hotelului la care era cazat

Violonistul Edvin Marton, care va canta, la Bucuresti, pe 21 si 22 decembrie, in cadrul Galei "Craciun Vienez" de la Sala Palatului, s-a prezentat, marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala,

21 Decembrie 2011 - Violonistul Edvin Marton a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut pe scarile hotelului

Celebrul violonist Edvin Marton a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala dupa ce a cazut pe scarile hotelului unde era cazat.

21 Decembrie 2011 - Natalia Oreiro a pozat nud pentru salvarea padurilor

Actrita Natalia Oreiro, cunoscuta in Romania pentru rolul ei din telenovela "Inger salbatic", difuzata de Acasa TV, a pozat nud pentru o cauza nobila.

21 Decembrie 2011 - Inna e milionara in euro, dar mananca sarmalute! "De Craciun voi sta acasa cu familia"

Inna a castigat in ultimii doi ani circa 8 milioane de euro, dar nu va petrece Craciunul si Revelionul in vreo destinatie exotica, departe de Romania.

21 Decembrie 2011 - Lovitura pentru Ilie Stan! * Edi Iordanescu ar fi tentat sa demisioneze

Ilie Stan se gindeste serios sa renunte la postul de antrenor la Steaua din cauza stresului pe care l-a acumulat in ultimele saptamini.

21 Decembrie 2011 - Primari retinuti pentru coruptie.

Primarii din localitatile ilfovene Snagov si Jilava au fost retinuti, miercuri, de DNA, care ii acuza de luare de mita si trafic de influenta.

21 Decembrie 2011 - Vesti bune pentru eroul galeriei steliste 'Martinovici ramine: "Nu-l dau nicaieri!"

Gigi Becali, patronul Stelei, a explicat ieri care este situatia fundasului Novak Martinovici.

21 Decembrie 2011 - Ultimele zile pentru anularea penalitatilor de intarziere

Firmele care doresc sa scape de penalitatile de intarziere datorate statului, acumulate pana la finele lunii august, trebuie sa-si plateasca datoria principala pana pe 31 decembrie.

21 Decembrie 2011 - Porumboiu l-a desfintat pe seful CCA: "Craciunescu conduce ca in Columbia, cu pistoalele pe masa!"

Porumboiu l-a desfiintat pe seful CCA, iar Lucescu jr. a urlat la adresa lui Kovacs, care condus slab partida de aseara.

21 Decembrie 2011 - Basescu a promulgat bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2012

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de promulgare pentru legile privind bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe anul 2012, informeaza Presedintia.

21 Decembrie 2011 - Vanghelie si Ponta isi dau cu Aura in cap

Primarul sectorului 5 a planuit demisia Aurei Vasile si revenirea ei in PSD pentru a-i arata lui Victor Ponta ca poate lasa partidul fara parlamentari.

21 Decembrie 2011 - Blaga ramane presedinte al Senatului

Curtea Constitutionala a respins, marti, doua contestatii care vizeaza sefia Senatului.

21 Decembrie 2011 - Iliescu face ordine la Bucuresti

Ion Iliescu se implica in situatia de la PSD Bucuresti si sustine ca i-a cerut lui Victor Ponta, presedintele partidului, sa inceteze provizoratul conducerii acestei filiale.

21 Decembrie 2011 - Aura Vasile. A fi sau a nu fi in PSD

Aura Vasile a agitat serios spiritele pe scena politica prin anuntarea transferului la UNPR, ca apoi sa anunte ca nu mai pleaca din PSD.