30 de ani de sistem bancar in Romania. Cristian Bichi, BNR: De ce a fost necesara privatizarea bancilor de stat si care a fost rolul BNR in acest proces?

Vineri, 14 Mai 2021, ora 05:41
43 citiri
a(Trade Mark)
Privatizarea bancilor a reprezentat o componenta importanta a reformei sectorului bancar in tarile in tranzitie a(Trade Mark)
In Romania, un moment cheie al acestui proces l-a constituit adoptarea Legii nr. 83/1987 pentru privatizarea societatilor bancare la care statul este actionar a(Trade Mark)
Implicat in elaborarea actului normativ in cauza, Cristian Bichi rememoreaza disputele de idei din epoca legate de vanzarea/transferul actiunilor bancilor de stat catre investitori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.