CFR CLUJ - FC BOTOSANI // Ion Craciunescu si Adrian Porumboiu amendeaza decizia FRF: "Nu poti sa fii si condamnat, si observator"

Marti, 28 Iulie 2020, ora 23:31
24 citiri
Acesta a fost condamnat de Judecatoria Timisoara la 1 an si 4 luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei pentru 2 ani, fiindca a condus beat un autoturism in vara lui 2019.

Reactivarea lui Nicolae Grigorescu in corpul de observatori al Ligii 1, cu toate ca fostul asistent FIFA a fost condamnat definitiv la 1 an si 4 luni de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei sub supraveghere timp de 2 ani pentru ca a fost prins beat la volan, i-a surprins si pe cei mai importanti colegi ai sai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.