EXCLUSIV Decizie luata: la Primarie, nimeni nu e impotriva lui Mititelu! FC U Craiova ar putea reveni pe "Ion Oblemenco"

Sambata, 15 Mai 1948, ora 16:31
89 citiri
Adrian Mititelu se poate pregati pentru revenirea echipei sale pe "Ion Oblemenco", dupa premiera de anul trecut, din "16-imile" Cupei Romaniei. Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor din cadrul Primariei Craiova, saptamana trecuta, in cadrul unei sedinte, s-a luat in discutie cererea omului de afaceri si nimeni nu e impotriva ca FC U Craiova 1948 sa evolueze acolo sezonul viitor, in Liga 2.

A ramas doar ca Biroul Juridic din cadrul Primariei sa dea solutia adecvata, in conditiile in care, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.