EXCLUSIV FRF i-a enervat din nou pe romani! Suporterii au cerut bilete pentru meciul cu Polonia, dar Federatia le-a returnat cu o luna inaintea jocului * Care a fost motivul

Marti, 10 Iunie 1000, ora 10:23
148 citiri
Federatia Romana de Fotbal a pus in vanzare 1000 de bilete pentru meciul dintre Polonia si Romania, de pe 10 iunie, din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Pana la data de 10 mai romanii au cumparat 600 de tichete, iar pe restul FRF le-a returnat catre Federatia Poloneza, desi intre timp au aparut zeci de suporteri care si-au manifestat interesul pentru a le cumpara.

"Organizatorul partidei impune regulile. Vanzarea online a durat pana la data la care Federatia Poloneza a solicitat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.