EXCLUSIV VIDEO Dezvaluiri despre programul Astrei Giurgiu, in perioada coronavirusului: "Trebuie sa-si mentina un tonus muscular. Sa faca miscare"

Joi, 19 Martie 2020, ora 16:32
20 citiri
Romania e stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus, motiv pentru care Liga 1 a fost intrerupta si jucatorii nu se mai pot antrena. Gigi Becali vrea ca jucatorii de la FCSB sa vina la antrenamente, chiar daca autoritatile din Romania transmit ca oamenii sa stea cat mai mult in casa (DETALII AICI).

"Incerc sa gasesc o varianta sa merg la o alergare ceva, merg in parc, unde lumea nu prea face sport in aceste momente. Cei care fac sport stiu ce inseamna sa ai o rutina in fiecare zi si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.