Jucatorii de la CFR Cluj s-au revoltat: "La Craiova e liniste, la noi nu! Nici salariile nu le avem la zi, ne afecteaza"

Sursa: ProSport
Luni, 06 Iulie 2020, ora 05:49
14 citiri
Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocasul lui CFR Cluj, a dezvaluit problemele cu care se confrunta jucatorii ardelenilor. Declaratia fotbalistului vine dupa egalul cu Astra, scor 2-2.
"Nu mai avem prima sansa sa castigam campionatul. Suntem suparati! Craiova e favorita la titlu acum. Suntem pe locul 2 si asta e un avantaj pentru Craiova, mai ales ca vom juca meciul decisiv in deplasare. Si in 2018 a fost aceeasi situatie, dar in ultimele doua meciuri am intors situatia. Cred ca azi am jucat mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.