Opinie Remus Raureanu: "Ideile stelistilor si ale editorialistilor-contestatari ai lui Mircea Lucescu se leaga de maruntisuri"

Vineri, 29 Mai 2020, ora 16:31
36 citiri
E falsa ideea ca arbitrul Craciunescu ar fi prelungit intentionat partida pana la golul care ii transforma pe ros-albastri in campioni. Fostul "central" admite, insa, ca a dezavantajat-o pe Dinamo in acelasi derby, tot din anii 80, un joc in care l-a eliminat dintr-o greseala pe Camataru si a dezechilibrat, astfel, disputa.

Si episodul acesta a fost pomenit in interviul-serial in care cel mai bun antrenor roman din istorie, ajuns la 74 de ani, descrie secventele din cariera intr-o cheie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.